Ma simt de parca as incerca sa intru intr-un club exclusivist care accepta foarte greu noi membri. Sunt vanator si am cateva arme de foc. Vreau sa imi fac singur arbaleta din ratiuni in primul rand economice si in al doilea rand pentru ca e o provocare. Vreau sa cumpar lamelele (limbs cum ziceti voi) pentru ca nu stiu cum imi vor iesi mie daca combin lemn cu fibra de sticla sau le fac din foi de arc. In privinta mecanismului tragaciului am cateva duzini de scheme de pe un site cu inregistrari de inventii (U.S. Patent) si daca ies mai ieftin daca il fac eu decat sa-l cumpar provocarea e totala. Excalibur Exomax mi sa parut greu de incordat direct cu mana pe coarda (fara carligele acelea ajutatoare) dar daca e ceva mai puternic ma duc si la sala de e nevoie.
Am cerut link-uri ca sa am de unde alege limbs (dimensiuni si forte si PRET).
![]()
![]()
Sigur nu esti de la militie? Noi tindem tot mai mult sa devenim un stat militienesc! Prietenii stiu ce spun!!!
![]()
![]()
![]()

Răspunde cu citat
, daca vrei ceva bun foloseste Barnett si unul mai de mijloc ar fi REVOLUTON AVI care are doar 68 kg forta la armare. daca vrei the best vezi PREDATOR . 
Marcaje